1logo

Stödinsats för narkolepsi i MIA Stockholm stad

Nu presenterar MIA-projektet i Stockholm stad ett stöd speciellt riktat till  personer med narkolepsi. Vi välkomnar personer mellan 19 och 64 år med narkolepsi. Kravet är att deltagaren själv önskar ta nya steg mot ett arbete, eller studier. 
 
Deltagaren formulerar inom vilka livsområden stöd behövs
Vi arbetar med en metod som heter Case management, vilket innebär att deltagaren kan få det individuella stöd som behövs inom olika livsområden.
Det kan vara hälsa, vård, behandling eller fritid.


Case managerns roll är att ta hänsyn till deltagarens personliga förutsättningar och arbeta för att uppfyllda behoven. Målet med den här insatsen är att deltagaren ska öka sina möjligheter att få och behålla ett arbete, eller att klara studier. 
Läs mer på Våra arbetsmetoder

Senaste inläggen

Arkiv

Etiketter