1logo

Frukostmöte med Tillitsdelegationen

Kaffe och föreläsning är ett smart koncept för att dela kompetens. Här arrangeras ett välbesökt frukostmöte av MIA-projektet vid Samordningsförbundet Östra Södertörns.  Här är MIA-projektets Johanna Tagemark och huvudtalarena Anna Lexelius.
 

Anna Lexelius, som är huvudsekreterare i Tillitsdelegationens, gjorde en uppskattad föreläsning om Tillitsbaserad styrning och ledning. Följ gärna det spännande arbetet via Tillitsdelegationen.
 
I MIA-projektet är ett identifierat utvecklingsområde att använda kunskaperna som kommit fram för att ta tillvara våra duktiga medarbetares kompetens och skapa bättre förutsättningar för goda möten med våra deltagare. Det kan ni läsa mer om i projektets färska resultatrapport från första året i genomförande. 

Vid frukostmötet presenterades även våra duktiga case managers i Östra Södertörn. Insatsen Case Management kan ni läsa mer om på MIA-projektets hemsida.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln