1logo

Resultat på väg

Så här högt värdesätter vi deltagarnas, medarbetarnas och våra samarbetspartners röster om MIA-projektet.

Med siktet inställt på att ge personer som behöver arbetslivsinriktad samordning ett ännu bättre stöd, har Föreningen Nationella Nätverket för Samordningsförbund (NNS) tagit fram ett indikatorenkäter. Det är ett kvalitetssäkrat instrument som fungerar för alla samordningsförbund.
 

Insamlingen klar

I MIA-projektet arbetar vi med indikatorenkäterna sedan hösten 2017. Mätningen sker två gånger per år. Den 31 oktober var det brytpunkt för höstens insamling. Enkäten har besvarats av deltagare, personal och styrgrupper. Resultat för 2018 är att vänta innan årsskiftet. Vi ser fram emot att få mer kunskap om framgångsfaktorerna i MIA-projektet.
Stort tack till alla medarbetare som kämpat med insamlingen!
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln