1logo

Arton ASF söker processledare

Annica Falk, projektchef MIA-projektet Annica Falk, projektchef MIA-projektet

Nu ska vi vässa och utveckla samverkan med våra arton arbetsintegrerande sociala företag. Vi söker dig som vill arbeta med processer, har erfarenhet av vår målgrupp och vill komma in i ett drivande team med sikte på resultat. 
 

MIA-projektet är ett lärande projekt. Vårt arbete är viktigt, intressant och meningsfullt. Ju längre in i projektet vi kommer, desto fler resultat får vi fram. Projektmålen kryper närmare, insatsområdena fördjupas. Redan startar planerna för implementering av de bästa metoderna i ordinarie verksamhet. Ett av fokusområdena är arbetsträning. 

Sök tjänsten och få ett roligt arbete

Är du strategisk, analytisk och operativ? Vill du verka för att få ut maximal samordning mellan våra parter och ASF? 
 
Vi behöver en van processledare med erfarenhet av samordning, helst från myndighetsgemensamma plattformar. Du kommer att arbeta nära våra 18 ASF, men även projektledningen som förutom mig, består av sex delprojektledare, kommunikatör, utredare och verksamhetsutvecklare”, säger Annica Falk, projektchef i MIA-projektet. 
 

MIA-projektets arbetsintegrerande sociala företag finns över hela länet. Deltagarna kan arbetsträna på allt från Re:innovation, Selmas hunddagis och på caféet Bönorna i Handen. MIA-projektets systerprojekt Kugghjulet, har till uppdrag att driva och utveckla ASF.  
 

Läs hela platsannonsen och ansök här .

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln