1logo

Vi söker en projektledare för vårt delprojekt i Östra Södertörn

Johanna Thagemark, verksamhetsutvecklare och Annica Falk, projektchef berättar om MIA-projektet i olika forum Johanna Thagemark, verksamhetsutvecklare och Annica Falk, projektchef berättar om MIA-projektet i olika forum

Just nu är vi i ett spännande skede. Vi börjar få fram viktiga resultat som indikerar vad som fungerar och vilka utmaningar myndigheterna behöver ta itu med. Sök jobbet som projektledare, så för du vara med på resan mot bättre samordning mellan människor och myndigheter.

I MIA-projektet Östra Södertörn arbetar vi med individbaserade metoder och arbetsträning. Precis som i hela MIA-projektet står deltagaren i centrum. Det spelar ingen roll vilken bakgrunden hen har, vi ska öka de personliga förutsättningarna för att kunna närma sig arbetsmarknaden. Ingen ska falla mellan stolarna i sina kontakter med myndigheterna.

Lära och föra kunskapen vidare

Som projektledare i ett av Europeiska socialfondens största projekt kommer du att kunna göra skillnad för en utsatt målgrupp. Det är ett lärande projekt. Du får vara med och utveckla samverkan och odla kontakter med allt från styrgrupper, kollegor och handledare, till arbetsgivare, arbetsintegrerande sociala företag och representanter från våra parter. I takt med att de goda resultaten blir tydligare, blir din roll även att implementera dem.

Sök, eller sök någon som passar

Våra deltagare ger oss högt betyg när det gäller bemötande. Det är viktigt om vi ska lyckas med våra mål. Vill u vara med och bidra till det? Eller känner du någon som skulle passa i vårt team? Läs och dela platsannonsen. Vi behöver vår projektledare dirkekt.

https://www.samordningsforbundetostrasodertorn.se/

https://www.offentligajobb.se/jobad/delprojektledare-till-esf-projektet-mia-östra-södertörn_haninge-stockholms-län-sverige_bb961901-fe19-4e73-bca7-af99eed1e2a4

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln