1logo

Vi rekryterar

 Vill du arbeta för att ge mod och möjligheter till människor och myndigheter? Letar du efter ett spännande och meningsfullt uppdrag? Just nu har du chansen att kliva in i rollen som utredare i MIA-projektet.  Vi behöver dig som kan analysera och värdera våra resultat och arbetssätt. 

Vi söker omgående dig som vill ingå i projektgruppen. Som kan sammanställa data med fokus på samverkan, effektiva arbetsmetoder och måluppfyllelse. Det kommer att identifierar det som är relevant, samt hitta lämpliga analysmetoder. Du kommer att följa upp mål och resultat med hjälp av kvalitativa och kvantitativa metoder. Du kommer att ingå i ett engagerat team som arbetar för att ingen ska hamna mellan stolarna.

Kanske är det dig vi får välkomna i teamet?

Länk till annonsen.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln