1logo

Dags för kreativa diskussioner medarbetare emellan

När alla projektmedarbetare samlas i Swecos lokaler på Kungsholmen går diskussionerna heta. Målet är att utbyta erfarenheter och berika varandra och projektet. Vilka resultat kan noteras så här långt in i projektet?

MIA-projektet har hittils skrivit in 1005 kvinnor och 699 män. Av dessa har 343 kvinnor och 268 män börjat arbeta, studera eller delta i ordinarie insatser. Allt går som det ska med andra ord. Och eftersom MIA-projektet är ett lärande projekt, arbetar vi systematiskt för att ta reda på vad det är som gör projektet framgångsrikt.

Kan vi bättre ta vara på guldkornen? Hur ska det som avviker, eller skaver i processerna  passas vidare till de som har mandat att förändra? För att nå hela vägen är allas röster viktiga. Under projektdagen arbetade vi bland annat i små grupper. Vi tittade på likheter och olikheter.  Vi fortsatte arbetet för att underlätta kompetensdelning mellan delprojektetens metodhandledare för CM, SE, IPS, Boston och ASF. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln