Jag tycker om teori. Men ibland skriver jag poesi.
I måndags började Kristoffer som utredare i MIA-projektet. Hans uppgift är att fortsätta att ta fram och analysera allt underlag vi har samlat i MIA-projektet. Varmt välkommen!
”Jag är uppvuxen i Dingtuna, utanför Västerås. Senaste jobbet var på Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning som utredningsassistent. Vi tog fram en årlig drogvaneundersökning bland 9-klassare och gymnasieelever, tittade på forskning kring barn som växer upp i missbruksmiljöer och granskade reklam om spel om pengar”, säger Kristoffer.
Vad gjorde du innan dess?
Jag fick jobbet precis när jag fyllt 30. Går vi bakåt så pluggade jag i Uppsala, på Södertörns högskola och Stockholms Universitet. Mina ämnen är genus, lingvistik och sociologi. Jag tycker om teori och vill förstå saker. Men ibland skriver jag poesi.
Du är ju som klippt och skuren för vårt projekt.
Hur hittade vi dig?
Hur hittade vi dig?
En kollega på Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning tipsade mig att söka tjänsten som utredare. MIA-projektet passar mig. Jag tycker om att diskutera och få möjlighet att sätta sig in ett område ordentligt. I MIA-projektet blir det en kombination av variation och djupdykning.
Är det något speciellt du ser fram emot?
Det är roligt att analysera och driva på för att hitta kreativa ingångar. Jag vill få syn på något nytt, som vi inte visste förut. Jag ser fram emot att arbeta med det gedigna material som finns i MIA-projektet. Det blir spännande att knyta ihop allt till ett resultat. Att få en röd tråd i det som är splittrat. Jag vill se vilka effekter de olika insatserna haft, men även bidra till att utveckla potentialen som finns.
Är du bra på att förklara?
Förhoppningsvis.
Det är ju poängen.
Att kunna presentera resultaten på ett sätt som gör det tillgängligt.
Har du erfarenhet av samordning?
Jag bor i kollektiv och arbetar för att vi ska kunna organisera våra liv tillsammans. Det är en form av samverkan som ska vara på ett så jämställt och jämlikt sätt som möjligt.
För mig är det viktigt att skapa små minidemokratier. Det börjar i det lokala sedan knyter man samman det, så mycket samarbete som möjligt.
Kristoffer.zetterberg@huddinge.se
Senaste inläggen
Bloggarkiv
Länkar
Etikettmoln
våld i nära relationer region stockholm rättighetsbaserat arbete miaprojektetroslagen egenmakt mia vidare östra södertörn socialfonden inspiration botkyrka nationella mål för jämställdhet gedetvidare stockholms stad nns indikatorenkäter canopus hundceter könsskillnader verdandi processledare samordningsförbundet hbs mia vidare roslagen globala rättigheter insatskatalogen narkolepsi tillgänglighet utredare kommunen miaprojektet mia-projektet roslagen case management narkolepsi mia vidare stockholms stad riksförbundet för social och mental hälsa politikerveckan järva aktivitetsplatsen mänskliga rättigheter 2-årsrapport projektledare sweco järvaveckan 2019 kugghjulet myndighetsgemensamma team mia vidare suvs vården frågor om våld mäns våld mot kvinnor jämställdhet myndighetsgemensamma plattformar mia-projektet södra roslagen miaprojektet stockholms stad mia-projektet södertälje försäkringskassan mia-projektet hbs bostonmodellen arbetsintegrerande sociala företag asf esf case management supported employment mia-projektet europeiska socialfonden arbetsförmedlingen samordningsförbund mia vidare mia-projektet värna mia-projektet östra södertörn arbetsträning ips kommun horisontella principer samordningsförbundet stockholms stad samverkan brukarrevision utvärdering jobbskuggning järvaveckan samordningsförbundet östra södertörn mia vidare södertälje the international job shadow day mia vidare hbs re:innovation se-metoden asrbetsintegrerande sociala företag miajobbarvidare försärkingskassan icke-diskriminering miavidare salem indikatorenkät miaprojektet i coronatider mia vidare sundbyberg mr mia deltagarberättelse mia vidare värna huddinge gör plats lotsteam rsmh offentlig försörjning mia roslagen guldkalender2020 avvikelserapportering dhr lediga jobb samordningsförbundetvärna regionen rekrytering stationen hunddagis internationella funktionsrättsdagen2020 hela människan hp-fika