1logo

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Tack alla som stöttat oss 2019. Tack alla medarbetare, parter och företagare. Tack Arbetsintegrerande sociala företag, metodutvecklare och kursledare. Tack ESF och Strukturfondpartnerskapet för att ni godkände vår ansökan om MIA Vidare. Det är ett förtroende vi tar på största allvar.

Tack också till alla deltagare som tillsammans med oss bidragit till att utveckla och utvärdera vårt arbete. Tack vare er har vi fått mer kunskap om hur glappet mellan myndigheter kan minska. Era upplevelser i MIA-projektet har varit oerhört värdefulla. De har fått oss att växa och vilja mer.

Årets höjdpunkter

Några höjdpunkter under året är de positiva brukarrevisioner vi tagit del av. Vi har bland annat fått väl godkänt när det gäller bemötande. Vi har fått bekräftat det vi självklart visste: Alla goda relationer startar med ett gott bemötandet. Att det fungerar får en avgörande roll för vad man tillsammans kan åstadkomma.
Men bra kan alltid bli bättre, så vi kommer att fortsätta utvecklas. 

Vi ska behålla fokus mot jämställdhet, tillgänglighet och icke diskriminering. ESFs horisontella principer ska integreras i allt vi gör.  Kan vi styra verksamheten rättighetsbaserat? Hur går det till?

Under året har vi fördjupat oss i dessa frågor. Vad behövs för att utveckla en jämställd verksamhet? Hur säkerställer vi att vårt bemötande ser likadant ut, oavsett kön? Hur ställer vi frågor om våld i nära relationer? Vad innebär härskartekniker? Allt vi lär, allt vi gör skickas vidare till medarbetare i projektet, som sedan tar det vidare i sin verksamhet....

MIA Vidare

Det är inte utan stolthet vi lämnar 2019 för att stiga in i ett nytt spännande år. 
Den 5:e December fick vi besked från ESF att MIA-projektet blir förlängt till 2022. 
Under namnet MIA Vidare fortsätter vi att ge mod och möjligheter till människor och myndigheter. Hoppas du följer oss på resan vidare.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln