1logo

En liten bok om ett stort projekt.

Apropå lättillgänglig information: Nu finns MIA-projektet samlat i pixieformat. Boken är så liten att den ryms i fickan, men berättar om vårt stora, komplexa projekt så enkelt att det går på några minuter att förstå grunderna i vårt arbete.

Boken kan med fördel delas ut till personer som vill stilla sin nyfikenhet. Den funkar lika bra för chefer och styrgrupper som till familjemedlemmar, vänner och kollegor. Självklart är den också till för att ge våra deltagare en introduktion till projektet
 
Bilderna som speglar deltagarnas berättelser är skapade av illustratören Caroline Sellstone. Textinnehållet är fakta vi tagit direkt ur ansökan för MIA Vidare (förlängningen av projektet som nu är godkänd!).

Alla citat är hämtade från våra deltagare.

MIA-projeketet på två minuter

Den lilla Pixieboken blev snabbt populär. Den första upplagan är snart slut, men nya är på väg. Nedan ligger boken i PDF-format, så att du kan skriva ut sidorna. Hör av dig till Annica Falk om du vill ha tryckta exemplar i pixiefomart.

Trevlig läsning!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Ladda ner eller betäll tryckta böcker i Pixiformat

Länkar

Etikettmoln