1logo

Vill du sprida kunskapen vidare? Sök jobbet nu!

Samordningsförbundet Sollentuna Upplands Väsby Sigtunasöker projektledare. Välkommen med din ansökan. Samordningsförbundet Sollentuna Upplands Väsby Sigtunasöker projektledare. Välkommen med din ansökan.

Vill du utforska och utveckla välfärden de kommande två åren? Vill du implementera kunskap som samlats av många olika kompetenser i MIA-projektet?

Är du dessutom trygg och erfaren i din roll som arbetsledare? Då vill vi gärna ha dig som kollega i ett av Europeiska socialfondens största projekt. 

 

Sök tjänsten som projektledare i ett delprojekt.

Vad är MIA?

Projektidén är att utveckla metoder och arbetssätt för personer som behöver stöd av flera myndigheter. Hur ser vi till att deltagarna  får rätt stöd på rätt sätt?

Det är ett spännande, utvecklande och intressant projekt. Under de tre år vi har varit igång har projektet blivit känt och uppskattat hos samordningsförbundens parter, medarbetare  och deltagare.

Välkommen till MIA Vidare.

I augusti 2019 godkändes ansökan för MIA Vidare. Från att ha varit sex samordningsförbund i Stockholms Län blir det åtta. Tjänsten avser Samordningsförbundet SUVS som kommer att ha ett delprojekt.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln