1logo

Guldkalender #Guldkorn #MIAVidare #6/24

"I tre år hade jag varit instängd hemma. När jag kom i kontakt med MIA träffade jag i stort sett ingen, hade inte de vårdkontakter jag behövde och levde mitt liv inomhus.

Mamma hade hört talas om MIA. Hon bokade ett möte hos min SE-handledare. Mötet kändes bra. Jag kunde lämna min instängdhet genom att få prata med en person som förstod mig. Min handledare var lugn, trygg och pratsam, precis vad jag behövde. Hon stöttade mig i att sätta egna mål. Med hennes stöd kunde jag också få kontakt med vården. Tack vare vårt arbete kan jag ta mig från hemmet varje dag. Det känns som om jag blivit en människa igen.

Jocke, 26 år, deltagare i MIA-projektet

Guldkornen i MIA

Guldkorn betyder fynd, god idé och visdomsord. I MIA Vidare vaskar vi guldkorn varje dag, 365 dagar om året. Nu presenterar vi 24 av de mest glimrande lagom till jul.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln