1logo

Guldkalender #Guldkorn #MIAVidare #9/24

Varje dag ser vi hur människor går till jobbet för första gången på åratal. Plötsligt ingår de i ett socialt sammanhang. De växer och börjar tro på sin själva. De lär sig ett  yrke och får erfarenhet. Oftar börjar vägen mot arbetsmarknaden med arbetsträning, på ett arbetsintegrerat socialt företag, ASF.  

Vanliga företag har fullt upp med vinst och resultat, medan ett ASFs huvuduppgift är att stötta individer.  Studier visar att arbete har en helande effekt, så när du väljer att handla av ett ASF, bidrar du till att människor får växa och utvecklas.

Väljer du till exempel att handla julklappar av märket Remake, som är Stockholms Stadsmission eget mode- och designmärke får du produkter tillverkade av insamlat material med målet att nå ökad kvalitet och livslängd. Plaggen är unika, i unisex och med design som utmanar storleksnormen. Här kan du välja det som passar just dig samtidigt som du handlar hållbart och gör ett medvetet val.

Gulkornen i MIA

Guldkorn betyder fynd, god idé och visdomsord. I MIA Vidare vaskar vi guldkorn varje dag, 365 dagar om året. Nu presenterar vi 24 av de mest glimrande lagom till jul.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln