1logo

Guldkalender #Guldkorn #MIAVidare #14/24

”Som ung började jag i hotellbranschen, för att sedan bli eventansvarig med vad det innebar av stress, alkohol och övertidsarbete. Jag gick in i väggen. Mitt alkoholmissbruk eskalerade. Till sist fick jag sparken.
  
När jag kom med i MIA svajade jag fortfarande och hade svårt att hålla mig nykter. Mitt tålamod låg på noll. 

Tillsammans med min kontakt på vuxenenheten hittade MIA en plats på ett stödboende. Efter en tid fick jag ett jobb på Stockholms Stadsmission. Min Case manager såg mig, upptäckte det lilla jaget som fanns. Hon hjälpte mig att våga stå för min bakgrund.

Idag tycker jag att jag har lyckats. Jag har hittat min envisa sida. Om jag så ska göra gratisarbete för att komma dit jag vill, gör jag det. Jag har skrivit på för en tjänst i butiken och tänker utvecklas och kliva högre. Kanske får jag aldrig den höga lön jag hade som eventansvarig, men jag är tacksam för mitt nya liv”.

 Stina, 32 år, deltagare i projektet

Guldkornen i MIA.

Guldkorn betyder fynd, god idé och visdomsord. I MIA Vidare vaskar vi guldkorn varje dag, 365 dagar om året. Nu presenterar vi 24 av de mest glimrande lagom till jul.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln