1logo

Guldkalender #Guldkorn #MIAVidare #15/24

"En deltagare mådde dåligt och bad att få boka om vårt samtal. Det var inga problem. Jag återkom med flera alternativa tider. Deltagaren blev väldigt tacksam. Hen bad om ursäkt för att ha ”ställt till det”.

Det är bara ett av många exempel på något jag ofta stött på. Deltagarna blir så tacksamma över att bli bekräftade i sin situation. De uppskattar verkligen en case managers förmåga, vilja och mandat att tillmötesgå dem där de är, utan att ifrågasätta eller argeumentera.

Alf Byberg
Case manager MIA Vidare 

Guldkornen i MIA

Guldkorn betyder fynd, god idé och visdomsord. I MIA Vidare vaskar vi guldkorn varje dag, 365 dagar om året. Nu presenterar vi 24 av de mest glimrande lagom till jul.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln