1logo

Guldkalender #Guldkorn #MIAVidare #18/24

"Årets sista HP-fika var ännu ett guldkorn som avnjöts 15 december. Tack alla som berikat dessa samtal och haft modet att ta upp svåra, ibland känsliga ämnen.  I början på året fortsätter samtalen vi där vi slutade. Det har varit så konstruktivt att ta del av alla idéer och tankar. Vi kommer att bidra till att fler mår bra och kan närma sig arbetsmarknaden och till ett mer jämlikt samhälle. Men först tar vi helg!"

Hälsar Lena och Kristoffer.


Under elva veckor, varje tisdag har i snitt 18 medarbetare i MIA Vidare samlats för att diskutera ämnen som ryms inom begreppet Horisontella principer, vilket är jämställdhet, icke-diskriminering och tillgänglighet.

Guldkornen i MIA

Guldkorn betyder fynd, god idé och visdomsord. I MIA Vidare vaskar vi guldkorn varje dag, 365 dagar om året. Nu presenterar vi 24 av de mest glimrande lagom till jul.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln