1logo

Guldkalender #Guldkorn #MIAVidare #19/24

Min resa började 2015, med en chef som använde härskartekniker. Det triggade igång minnen från min dysfunktionella barndom och jag hamnade i en livskris. En kompis som såg hur jag mådde, tog mig till en läkare. Jag fick diagnosen komplex posttraumatisk stress. 
 

MIA har stöttat mig att klara av min ständiga fight med mig själv bättre. Jag hade tagit fösta steget för att bryta min isolering och få tillbaka energi. Nu blev jag direkt uppfångad av en Supported employment-handledare. Jag arbetstränar på ett socialt företag och min självkänsla håller på att förändras."

Maria, 38 år

Guldkornen i MIA

Guldkorn betyder fynd, god idé och visdomsord. I MIA Vidare vaskar vi guldkorn varje dag, 365 dagar om året. Nu presenterar vi 24 av de mest glimrande lagom till jul.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln