1logo

Kom och lyssna på Yidan på torsdag

Det handlar om att kvinnor i Kina fått nog av männens våld i äktenskap, om ett uppmärksammat mord på en Kinesisk influencer och om Kinas lag från 2017. Den som välkomnades av folket. Av de unga kvinnorna. Mest handlar timmen om hur vi i Sverige kan dra lärdomar av Kina. I MIA fick vi föreläsningen av Yidan Yuan igår. Den var så givande att några vill se den igen.

Därför upprepar vi succén och bjuder in dig och alla som arbetar mot våld i nära relationer. Sprid länken vidare. Ta en kopp kaffe och bänka dig framför datorn klockan 15.00 på torsdag. Yidan Yuans berättelse utgår från Kina och den kultur av våld mot kvinnor som finns och funnits där. Hon har fått stöd av Sida för att resa runt i Kina och undersöka vad som hänt sedan lagen om mäns våld mot kvinnor trädde i kraft 2017. Varmt välkommen Topic: Vad lär vi oss av Kina?

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/84378388337?pwd=RnR0VkRQQ0xTUkxwMHNhWmU0RCtKUT09

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln