1logo

Hänt i MIA nummer 1

Nu har vi släppt det första numret av "Hänt i MIA", en tidning om projektets första år. Den handlar om hur vi fått arbetet med de horisontella principerna att fästa på djupet, om orden i MIA som inkluderar istället för att exkludera samt om implementering och ett fika-koncpet som sprider sig likt en löpeld.

Du hittar också resultat över vad ett hundtatal samspelta medarbetare i 21 kommuner tillsammans åstadkommit genom att utveckla arbetssätt och metoder. 

Skaffa ett eget exemplar

Är du nyfiken på hur vi arbetar för att tvätta bort fördomar och ökar tilliten till myndigheterna? Vill du ha tips och idéer som lyfter ditt projekt, din arbetsgrupp eller dig själv? Ladda ner tidningen här nedanför, eller mejla helena.bajlo@haninge.se så kommer ett rykande färskt exemplar med posten. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln